VERHUIZEN WAALWIJK

Een erkend verhuisbedrijf nodig in Waalwijk?

Als u gaat verhuizen van of naar Waalwijk, kan Vlugo Verhuizingen (Erkende Verhuizer van Mondial Movers) veel werk uit handen nemen. Denk niet alleen het vervoeren van uw inboedel, maar ook bijvoorbeeld het in- en uitpakken en het monteren van uw goederen. Onze gediplomeerde medewerkers voeren deze werkzaamheden altijd vlug en goed uit.

Wij doen er alles aan om uw verhuizing van of naar Waalwijk zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt zelf kiezen waarvoor u Vlugo Verhuizingen allemaal voor in wilt zetten, zowel particulier als zakelijk. Lees meer over de verschillende verhuismogelijkheden op deze website.

Ook voor (tijdelijke) opslag van uw goederen bent u bij Vlugo aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote containerterminal.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij denken graag met u mee.

Zorgvuldige behandeling

Het zorgvuldig inpakken van uw spullen en inladen voor transport tot het in elkaar zetten van meubilair op de nieuwe stek.

Duidelijke planning

Om alles in goede banen te leiden werken wij bij een verhuizing altijd met een duidelijke planning.

Scherp tarief

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u een scherpe prijs garanderen voor al uw wensen.

Vragen (tussentijds)

U kunt ons altijd bellen of mailen als u (tussentijds) vragen heeft, wij staan u graag te woord

Wij staan
voor u klaar

Als familiebedrijf met 75 jaar ervaring is Vlugo Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, hebben we ons gespecialiseerd in de (tijdelijke) opslag van uw inboedel.

0

tevreden klanten

0

Taxaties per jaar

0

Containers (20ft)

0

Vele km's per jaar

Klanten
vertellen

Keurmerken