WAT KOMT ER KIJKEN BIJ EEN VERHUIZING?

Bij een verhuizing zijn er veel zaken die u moet regelen en waar u aan moet denken. Een hele klus, waar veel mensen tegenop zien. Vlugo Verhuizingen heeft de ervaring, de mensen en de middelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

Vlugo Assistentie

Wilt u uw verhuizing deels zelf uitvoeren? Vlugo Verhuizingen levert hulp bij het vervoer van uw spullen naar de nieuwe woning, (extra) mankracht en verhuishulpmiddelen. Zo gaat verhuizen een stuk makkelijker.

Vlugo Full-service

Wilt u verzekerd zijn van een totaal zorgeloze verhuizing? Kies dan voor Vlugo Full-service wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z en nemen u alle werk uit handen.

ERVARINGEN

In alle opzichten een prettige ervaring, maar een extra compliment voor de fantastische flexibiliteit van zowel de back-office en planning als van de beide verhuisteams ter plaatse. Afspraken op het laatste moment, toch gehonoreerd en een team dat vrolijk tot 22:00 uur doorwerkt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Tips garderobedoos
Tips inpakken
Tips autolockdoos

Zorgvuldige behandeling

Het zorgvuldig inpakken van uw spullen en inladen voor transport tot het in elkaar zetten van meubilair op de nieuwe stek.

Duidelijke planning

Om alles in goede banen te leiden werken wij bij een verhuizing altijd met een duidelijke planning.

Scherp tarief

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u een scherpe prijs garanderen voor al uw wensen.

Vragen (tussentijds)

U kunt ons altijd bellen of mailen als u (tussentijds) vragen heeft, wij staan u graag te woord

Wij staan
voor u klaar

Als familiebedrijf met 75 jaar ervaring is Vlugo Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, hebben we ons gespecialiseerd in de (tijdelijke) opslag van uw inboedel.

0

tevreden klanten

0

Taxaties per jaar

0

Containers (20ft)

0

Vele km's per jaar

Klanten
vertellen

Keurmerken