VLUGO VERHUIZINGEN

Wie zijn we

Als familiebedrijf met 75 jaar ervaring is Vlugo Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, hebben we ons gespecialiseerd in de (tijdelijke) opslag van goederen en logistieke dienstverlening. De nieuwste tak binnen ons bedrijf is Facility Warehousing. Halverwege 2010 zijn we verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand op industrieterrein De Rietvelden in ´s-Hertogenbosch, met maar liefst 33.000 m³ opslagruimte. We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Altijd met hetzelfde doel: tevreden klanten. En dat lukt. Omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.

Vakkundig, betrouwbaar, zorgvuldig en betrokken. Vier kernwoorden die Vlugo Verhuizingen typeren. Het betekent dat we doen wat we beloven, onze afspraken nakomen, we uw eigendommen met de grootste zorg behandelen.

Vlugo is aangesloten bij Mondial Movers, het grootste samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven in Nederland. In 2008 is Vlugo door Mondial Movers uitgeroepen tot het beste verhuisbedrijf van het jaar. Van Zoggel Verhuizingen, gevestigd in Veghel, Uden en omstreken, is ook onderdeel van erkend verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen.Historie

Vlugo Verhuizingen is een echt familiebedrijf. De opa van de huidige eigenaren, Henk van de Weijenberg, startte het bedrijf vlak voor de oorlog in een bovenwoning in de Bossche binnenstad. Van oorsprong was het een expeditiebedrijf. Met zijn bakfiets vervoerde hij wel eens huisraad voor klanten. Zo rolde hij de verhuiswereld binnen.

Van de Weijenberg stond bij zijn klanten bekend als een man die vlug en goed kon verhuizen. Zij vonden dan ook dat het bedrijf de naam ´vlug en goed´ verdiende. Dat werd samengetrokken tot Vlugo, een naam die tot op de dag van vandaag is behouden.

Vlugo Verhuizingen wordt tegenwoordig gerund door de broers Marc en Paul van den Elzen, kleinzonen van de oprichter. Zij namen in 2000 het bedrijf over van hun ouders.