ERKEND ZAKELIJK VERHUISBEDRIJF

Gaat u als bedrijf of instelling verhuizen, dan wilt u daar het liefst zo weinig mogelijk van merken. Vlugo Verhuizingen is al meer dan 75 jaar expert in verhuizingen en weet als geen ander hoe belangrijk een goede voorbereiding en planning daarbij zijn. Het belangrijkste is dat uw medewerkers snel weer aan de slag kunnen, zodat uw klanten zo weinig mogelijk merken van de verhuizing.

Als de erkende verhuizer in de regio rondom Den Bosch helpen wij vele organisaties en bedrijven met hun zakelijke verhuizing. Van het intern organiseren, plannen en inpakken tot aan het werkelijke zware werk. U kunt rekenen op onze professionele verhuisservice.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Vlugo Draaiboek

Een bedrijfsverhuizing kan niet zonder goede coördinatie en draaiboek. Hierin staat precies wat er nodig is om uw verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Vlugo helpt u bij het opstellen van zo’n draaiboek.

Logistiek plan

Om alles in goede banen te leiden werken wij bij een bedrijfsverhuizing altijd met een grondig logistiek plan. Concrete afspraken liggen vast in een overzichtelijk draaiboek met bijbehorend tijdschema. In goed overleg met uw facility- of projectmanager en hoofd automatisering zorgen wij voor een snelle en efficiënte verhuizing. Een goede voorbereiding is niet voor niets het halve werk.

Plannen van een bedrijfsverhuizing

Een zakelijke verhuizing brengt nogal wat organisatietalent met zich mee. We snappen dat het een uitdaging voor u kan zijn om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Onze planners en verhuizers weten precies hoe ze dat moeten aanpakken, zodat uw bedrijfsverhuizing zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Met een strakke verhuisplanning en goede coördinatie kan een doordeweekse verhuizing van uw bedrijf goed verlopen. Als erkend verhuisbedrijf willen wij u een zo comfortabel mogelijke verhuisservice verlenen. Met een duidelijk overzicht weten uw klanten en uw organisatie precies wat er gaat gebeuren. Op de verhuisdag zelf komt u dan ook niet voor verrassingen te staan. Uw zakelijke verhuizing in het weekend plannen? Dit kan uiteraard. Met een bedrijfsverhuizing in het weekend ondervinden uw dagelijkse werkzaamheden het minste hinder van de verhuizing. Let erop dat er voor een weekend verhuizing wel een toeslag wordt berekend.

Keurmerken