FACILITY WAREHOUSING

Beter overzicht, minder kosten

Overtollig meubilair opslaan en vervolgens vergeten, of direct afvoeren zodat u later weer nieuw moet kopen? Vlugo biedt u een beter alternatief. Om meubilair te laten rouleren en onnodige aanschaf te voorkomen, kunt u gebruik gemaakt van onze Facility Warehousing.

Eenvoudig gezegd werkt Facility Warehousing als volgt: de afzonderlijke meubelstukken worden naar de opslaglocatie van Vlugo overgebracht. Daar controleren wij elk artikel op herbruikbaarheid, volgens normen die met de opdrachtgever zijn overeengekomen. Is het artikel nog in goede staat, dan wordt het beschreven, gefotografeerd en opgeslagen. De gegevens worden vastgelegd in een beheer en informatie systeem. Als het artikel niet aan de eisen van herbruikbaarheid voldoet, dan maken wij het gebruiksklaar. Als dat niet mogelijk is, wordt het in overleg met de klant afgevoerd.

Duurzaam en efficiënt

Facility Warehousing is duurzaam en past daarom volledig in deze tijd van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het stimuleert hergebruik van meubilair en geeft een compleet en helder overzicht van het beschikbare kantoormeubilair. Alle overtollige inventaris staat bij Vlugo in opslag, met als bijkomend voordeel dat er ruimte beschikbaar komt voor andere doeleinden.